Haukat ja Jyske pelaavat ensi kaudella SM-sarjassa, NSR Ykkössarjan pronssimitalistiksi

16.03.2024 21:06

SM-nousukarsintasarja ratkesi lauantaina ja kaudella 2024-2025 SM-sarjassa pelaavat Haukat ja Jyske

Haukat kohtasivat kotikentällään Järvenpäässä Blue Rings Akatemian. Kolmas ottelu päättyi lukemin 8-3. Haukat voittivat sarjan lukemin 3-0.

- Voi olla todella ylpeä meidän joukkueesta. Kehityimme kauden aikana hurjasti ja olimme parhaimmillamme kauden tärkeimmissä peleissä, totesi Haukkojen päävalmentaja Janika Öystilä.

Ottelun yhteydessä palkittiin SM-karsintasarjan MVP puolustaja Emilia Tuominiemi Haukat ja hyökkääjä Taru Heikkilä Blue Rings Akatemia.

Päivän toisessa SM-nousukarsintaottelussa Jyske kohtasi kotikentällään Kiekko-Espoo. Ottelu päättyi Jyskeen voittoon numeroin 8-7 ja Jyske voitti sarjan lukemin 3-0.  

- Lopputulos on sitä mitä lähdettiin hakemaan. Peli itsessään oli aika sekavaa ja Espoo piti hyvin meidän oman pelaamisen vaikeana. Me tehtiin kuitenkin tarvittava ja se riitti siihen, että huomenna ei tarvitse lähteä Espoon reissulle. Laitettiin Laitila taas kartalle, iloitsee pelaaja Hanna Ropanen.

- Kausi oli kokonaisuudessaan hyvä. Ei ehkä päästy ihan parhaimpaan peliin tässä playoff sarjassa, mutta sitähän tässä ei lasketa vaan voittoja. Olen todella ylpeä meidän joukkueesta isolla J:llä, kertoo valmentaja Marlena Kuusisto.

Ottelussa palkittiin vuoden valmentajana Marlena Kuusisto Jyske       
   

NSR on Ykkössarjan pronssimitalisti

Ykkössarjassa nähtiin lauantaina kaksi kovatasoista kamppailua. Finaalisarjan avauksessa LL-89 vei kotivoiton Ilveksestä. Yksiosaisessa pronssiottelussa NSR voitti VaPS:in lukemin 7-3.

- Kauden viimeisessä pelissä koko joukkueelta hienoa taistelua. Pelin aikana nähtiin onnistumisia laajalla rintamalla ja tämä palkittiin ottelun lopussa pronssimitaleilla, iloitsevat NSR pelaajat Sara Yrjölä ja Jessica Lehtinen.

Ottelun yhteydessä palkittiin Ykkössarjan MVP hyökkääjä Roosa Rantaniitty VaPS ja vuoden valmentaja Kai Heikkilä NSR.

Ykkössarjan finaalit: LL-89-Ilves 1-0.
Su 17.3. Tesoman jäähalli Ilves - LL-89 klo 17