Blue Rings positiivisen ongelman äärellä paikallispeliin

26.09.2014 15:12

Lauantaina käynnistyvän Ringettekauden avausottelussa kohtaavat Blue Rings ja EKS. Tuusulassa pelattava ottelu alkaa klo 13.
 
Tuusulalaisten kesä on sujunut sen verran hyvin, että päävalmentaja Jarkko Kortesoja on positiivisen ongelman edessä.
 
- Tunnelma joukkueessa on jännittynyt. Se johtuu tulevista peleistä, mutta myös siitä, että meillä on kova sisäinen kilpailu pelipaikoista, Kortesoja toteaa.
 
- Meillä on oikeastaan aika sopivanlainen sekoitus erityyppisiä pelaajia. Haaste on siinä, miten saamme kaikki pelaamaan yhteneväisesti. Yksinkertaisen peruspelaamisen pitää toimia. Pelaajia on tullut meille viidestä eri seurasta, hän jatkaa.
 
BR pääsee avaamaan kautensa kotihallissaan Espoon Kiekkoseuraa vastaan.
 
- Pelasimme heitä vastaan harjoituspelin, jonka perusteella lähden huomiseen luottavaisena. EKS on meille paikallisvastustaja. Kyllä pelaajamme haluavat voittaa erityisesti juuri heidät.
 
Kortesoja ei pidä pahana asiana kuuden joukkueen pääsarjaa. Hänen mukaansa tärkeintä ovat tasaisuus ja pelit, joista jokaisessa on kunnon panos.
 
- Ensimmäisen kierroksen jälkeen nähdään missä menemme muihin nähden. Kyllä tavoitteemme on mitaleilla. Sarjasta tulee mielenkiintoinen. VG-62 on vahvistunut, EKS pelaa pirteää ja liikkuvaa peliä. Nokia voi olla kauden musta hevonen. Raision ja Luvian puoleen puolestaan sysään kaikki paineet, luotsi heittää.
 
Ringettekausi 2014-2015 käynnistyy lauantaina 27.9. Tuusulan jäähallissa Blue Ringsin ja EKS:n välisellä ottelulla klo 13.
 
Sarjan seuraavat pelit pelataan lauantaina ja sunnuntaina 4. ja 5.10.