EKS haki pisteet Tuusulasta: ”Voitimme joukkueena”

27.09.2014 19:41

Blue Rings lähti kauden avausotteluun hienoisena ennakkosuosikkina, mutta pisteet menivät tiukan taiston jälkeen Espoon Kiekkoseuralle 6-5-lukemin.

BR ehti jo 2-0-johtoon, mutta EKS kiri ensin tasoihin ja lopulta jatkoajan jälkeen voittoon. Erälukemiksi kirjattiin 5-6 (1-0, 1-1, 1-3, 2-1).

- Voitimme tänään joukkueena. Pelaajia on siirtynyt, joten sanoisin, että tämä voitto oli erityisen hyvä. Olin kyllä ottelun alla luottavainen, olemme harjoitelleet nimenomaan joukkueena hyvin, espoolaisten päävalmentaja Jarmo Merivaara totesi.

Lauantain ottelu oli paitsi kauden 2014-2015 SM-sarjan avaus myös osapuolille merkityksellinen paikalliskamppailu.

- Tunsin, että olimme valmiita otteluun. Kyllä kaikkia silti jännitti. Jos olisi nuppineulalla painanut, niin räjähdys olisi kuulunut.

Kotijoukkueen maaleista vastasivat Minna Seppälä ja Salla Kyhälä kahdesti sekä Tiia Juvonen kertaalleen. EKS:n osumista kaksi merkittiin Ira Merivaaralle ja yhdet Minna Ojapalolle, Paula Lönngrenille, Nerissa Sorsalle ja Riikka Sjögrenille. Ratkaisevan jatkoaikamaalin teki Sjögren.

- Tilastoista näkee, että meiltä löytyy ratkaisijoita laajalta rintamalta. Ei nuolaista ennen kuin tipahtaa, mutta kyllä tämä voitto antoi hyvän alun kaudelle, Merivaara iloitsi.

Kausi jatkuu neljällä ottelulla ensi viikonloppuna.