SM-sarjassa tiukka viikonloppu – viisi ottelua

10.10.2014 16:25

Ringeten SM-sarjaa on pelattu kahden viikonlopun verran. Sarjakärjessä lauantain 11.10. peleihin lähtee Nokian Urheilijat.
 
Neljä joukkueista on pelannut ennen viikonloppua kaksi ottelua ja kaksi yhden. NoU johtaa sarjaa neljällä pisteellä. Blue Ringsillä on kasassa kolme ja RNK:lla sekä EKS:lla kaksi pistettä.
 
Lauantaina toisistaan mittaa ottavat Leppävaarassa EKS ja ensimmäisiä pisteitään hakeva VG-62. Raisiossa RNK puolestaan emännöi Blue Ringsiä.
 
Sunnuntaina kohtaavat Blue Rings ja NoU, EKS ja LuKi-82 sekä VG-62 ja RNK.
 
Nokialainen NoU pelasi viime viikonloppuna lauantaina ja sunnuntaina. Ensin kaatui maalijuhlissa RNK 9-8-lukemin ja päivää myöhemmin kotihallissa LuKi-82 niin ikään niukasti 3-2. Nyt haasteena on siis Blue Rings Tuusulan jäähallissa.
 
- Viime viikonloppuna pääsimme kovien pelien makuun ja tulevana sunnuntaina kovat pelit jatkuvat. Vastaamme asettuu Blue Rings, joka on erittäin mielenkiintoinen joukkue. Joukkueessa on tapahtunut paljon muutoksia viime kaudesta. Innolla odotamme tulevaa koitosta, päävalmentaja Jonna Satama toteaa. 
 
Luvialaisten riveissä avausviikonlopun tappio nollattiin heti päätössummerin jälkeen. Pisteitä haetaan sunnuntaina EKS:n vieraana Espoosta.
 
- Vaikka ottelusta matkaamme ei lähtenyt tällä retkellä sarjapisteitä, ei pelin jälkeen kopissamme oltu huolissaan. Puolustuspelaaminen saa pelistä plus-merkinnän papereihin, kuten myös maalissa hyvin taistellut ja pelissä palkittu Maria Perkkola. Pelipaidassamme ensiesiintymisen tehnyt Heidi Saarnio taisteli puolustuksessa maininnan arvoisesti. Tulikasteen teki myös uusi päävalmentaja Reijo Lammassaari, seura kirjoittaa Facebook-sivuillaan.
 
Viikonlopun ottelut
11.10. klo 14.45 EKS-VG-62
11.10. klo 15.30 RNK-Blue Rings
12.10. klo 12.30 Blue Rings-NoU
12.10. klo 14.35 EKS-LuKi-82
12.10. klo 15.00 VG-62-RNK