LuKi-82 ja NoU voittoihin lauantaina

25.10.2014 20:53

Ringetten SM-sarjassa nähtiin lauantaina kaksi kuuden maalin voittoa, kun Luki-82 kaatoi kotonaan Blue Ringsin ja NoU haki vierasvoiton VG-62:sta.

Luvialla ottelu ratkaisu nähtiin käytännössä vasta päätöserässä, jonka kotijoukkue LuKi-82 vei nimiinsä maalein 5-1. LuKin tehokkaimpana lauantaina hääri tehot 3+3 kerännyt Elina Raesola.

Blue Rings lähti lauantain Luvia-vieraspeliin luottavaisena, vaikkakin keskinäisestä harjoituspelistä oli rasitteena selkeä tappio. Samanlaiseen pelilliseen tulokseen oli myös tässä pelissä tyytyminen, sillä BR:n pelitason aaltoilu jatkui muutaman aikaisemman pelin tapaan. Tulos 11-5 ei missään nimessä ole kaivatun kaltainen.

Vaisun kokonaisuuden sisältä löytyi tosin muutama hyväkin suoritus, kuten maalivahti Ilona Nurmisen lukuisat laadukkaat torjunnat ja Elina Tahvanaisen 2 maalia, jotka ovat hyvänä jatkona hänen hyvän alkukauden peleille.

- Mieluummin näitä pelejä voittaisi, mutta muutaman maalin takaa-ajoasemassa on kolmannen erän loppupuoliskon hyvän otteen ylläpitäminen neljännessä erässä käytännössä mahdotonta, jos vihelletään peräti 6 kahden minuutin jäähyä, Blue Ringsin vastuuvalmentaja Jarkko Kortesoja kertoi.

- Sunnuntaina on edessä vapaapäivä ja sen jälkeen taas viikko kovaa treeniä ja valmistautuminen EKS-peliin.

Naantalissa puolestaan toinen erä oli ratkaiseva NoU:n vietyä sen lukemin 5-1 maalittoman avauserän jälkeen. Nokialaiset iskivät maaleja tasaisella rintamalla vain Heidi Mattilan kirjattua nimiinsä kaksi maalia. Roosa Salonen puolestaan kunnostautui peräti neljän maalisyötön antajana.

NoU nousi voittonsa myötä sarjan kärkipaikalla neljällä voitolla ja yhdellä tappiolla, mutta tilanne saattaa olla toinen jo sunnuntaina. LuKI pelaa toisen perättäisen kotiottelunsa ja vastaan asettuu RNK, joka nokialaisten tavoin on voittanut neljästä ottelustaan kolme.