RNK ja LuKi-82 kohtaavat huippuottelussa: ”Odottava tunnelma”

31.10.2014 20:32

Raisiossa pelataan lauantaina huippuottelu, kun RNK kohtaa LuKi-82:n. Molemmat joukkueet lähtevät taistoon pisteet mielessä.
 
LuKi-82 ja RNK kohtasivat viime sunnuntaina Luvialla. Taisto oli mitä jännittävin ja ratkesi vasta jatkoajan jälkeen. Kaksi pistettä matkasi vieraille Raisioon 7-6-lukemin.
 
- Yritämme parantaa siitä ottelusta. Pelimme oli epätasaista. Ilon pilkahdukset pyrimme tietysti ottamaan mukaan. Viikossa ei ehdi tapahtua paljon, Luvia on laatujoukkue. Lähdemme nöyrästi kotikentältä hakemaan pisteitä, RNK:n päävalmentaja Timo Himberg toteaa.
 
Terveystilanne raisiolaisleirissä on hyvä, mutta muutama merkittävä poissaolo tekee Himbergin tehtävästä haastavamman.
 
- Susanna Tapani on ollut meille tärkeä pelaaja ja nyt hän on jääkiekkomaajoukkueen mukana Kanadassa. Saamme kokoonpanon hyvin kasaan, mutta laadullisesti hänen poissaolonsa vaikuttaa varmasti. Lisäksi poissa ovat Petra Ojaranta ja Sanni Isaksson, joka ei ole vielä tällä kaudella pystynyt pelaamaan.
 
Luvialaisten leirissä perjantain harjoitukset vietiin läpi odottavissa tunnelmissa. 
 
- Pelimme on parantunut koko ajan. Likat ovat olleet vastaanottavaisia uuden pelisysteemin opettelussa, luotsi Reijo Lammassaari kehuu.
 
- Ykkösketjumme on omaksunut asioita hyvin. Vielä kun saisi sen toimimaan kakkosellekin. Ykkönen on ollut koko ajan ehjä ja saanut harjoitella yhdessä. Kakkosella on ollut sairastumisia. Nyt terveystilanteemme on hyvä, hän tarkentaa.
 
Sarjaa takana ensimmäinen kierros
 
SM-sarjaa on ennen viikonloppua takana viisi ottelua per joukkue, eli ensimmäinen kierros on saatu pelattua. Kärkipaikkaa pitää maalieron turvin RNK ennen Nokian Urheilijoita. LuKi-82 on sijalla kolme. Seuraavat tulevat järjestyksessä EKS, Blue Rings ja VG-62.
 
- Yleisesti ottaen sarja on ollut tasainen ja hyvä. Aikaisempina vuosina tietyistä otteluista on voinut arvioida lopputuloksia etukäteen, mutta nyt on ollut paljon tasaisempaa. Meillä on uusia pelaajia ja sitä kautta tekemisessä on vielä hakemista. Tuloksellisesti olemme aloittaneet hyvin, Himberg arvioi.
 
Myös Lammassaari allekirjoittaa väitteen tiivistyneestä tasosta.
 
- Sarja on oikein mielenkiintoinen. Mitään joukkuetta vastaan ei parane lähteä takki auki.
 
RNK ja LuKi-82 kohtaavat lauantaina Raisiossa klo 15.30. Illan toisessa ottelussa kohtaavat Lepäävaarassa EKS ja Blue Rings klo 14.45.