LuKi-82 sai revanssin - EKS nousi voittoon

01.11.2014 21:24

Ringetten SM-sarjassa oli vuorossa kaksi ottelua lauantaina. Voittoihin ylsivät EKS sekä LuKi-82

RNK ja LuKi-82 kohtasivat kärkiottelussa. LuKi-82 kuittasi viime viikonlopun tappionsa, kun luvialaiset hakivat selvän 5-1 (0-0, 1-1, 3-0, 1-0)-voiton. Samalla LuKi-82 nousi sarjassa piikkipaikalle.

RNK meni toisessa erässä 1-0 johtoon, mutta LuKi-82 kuittasi 20 sekuntia myöhemmin ja ratkaisi ottelun lopulta kolmannessa erässä. LuKi-82:n tehopelaaja oli 2+1-tehot tehnyt Elina Raesola.

Lauantain toisessa ottelussa nähtiin jännittävä taistelu pisteistä, kun EKS nousi kolmen maalin tappioasemasta 4-3 (0-2, 1-1, 2-0, 1-0)-voittoon Blue Ringsistä. Blue Rings johti ottelua toisessa erässä jo 3-0 ennen kuin EKS heräsi. Lopulta espoolaiset kirivät ensin rinnalle ja sitten päätöserässä ohi.