Sunnuntaiottelut tarjosivat jännitystä

09.11.2014 20:49

Ringetten SM-sarjassa pelattiin sunnuntaina kaksi äärimmäisen tasaista ottelua. Luvialla ratkaisu nähtiin vasta jatkoajalla.

Raisiossa kohtasivat RNK ja EKS. Ottelun huima startti lupasi vierailijoiden kannalta hyvää, kun taululla seisoi ensimmäisen erän jälkeen 0-3. Toisessa erässä peli pyöri Espoon päädyssä, mutta pitkälle erätauolle lähdettiin silti tukevassa 3-1-vierasjohdossa.

Ottelun toinen puolikas muistutti kuitenkin siitä, kuinka nopeatempoisesta ja tapahtumarikkaasta lajista on kyse. Lukuisat jäähyt sekoittivat vieraiden peliä ja hermostuneet virheet päästivät Raision rinnalle lukemiin 4-4. RNK pääsi vielä rankaisemaan neljännessä erässä viidennen kerran ja huikean alun jälkeen ottelu päättyi RNK:n niukkaan voittoon luvuin 5-4.

Vieraileva nokialaisjoukkue meni Luvialla johtoon, mutta puolivälissä tilanne oli kutkuttava 2-2. Kamppailu eteni tasatahtia. Kolmannessa erässä maaleja nähtiin yhteensä peräti seitsemän, mutta eroa ei lopulta syntynyt varsinaisella peliajalla puoleen eikä toiseen. Taistoa jatkettiin 60 minuutin jälkeen ja lopulta ratkaisevan osuman NoU:lle laukoi illan kolmannella maalillaan Marjukka Virta.

NoU jatkaa voittonsa myötä sarjakärjessä. LuKi-82 etenee toisena ja voittokantaan palannut RNK kolmantena.