Jatkosarjojen otteluohjelmat julkaistu - myös SM-karsintasarja Ruutuun

30.11.2021 14:12


Naisten kilpasarjat palaavat tositoimiin joulukuussa (Kuva: Timo Kupiainen)

Naisten kilpasarjojen jatkosarjat käynnistyvät joulukuun alussa kolmen sarjan voimin, kun SM-jatkosarja, SM-karsintasarja sekä Ykkössarja polkaistaan käyntiin. Kaikkien sarjojen otteluohjelmat ovat julkaistu ja ne löytyvät Tulospalvelusta. Jatkosarjojen ottelut käynnistää SM-karsintasarja täydellä kierroksella 5.12. sunnuntaina. Ykkössarjan ensimmäiset ottelut pelataan itsenäisyyspäivänä 6.12., ja SM-jatkosarja puolestaan käynnistyy 11.12. lauantaina.


SM-ringetteä voit katsoa jatkossakin ilmaiseksi Ruudusta - myös SM-karsintasarja mukaan

Mennyt syksy on ollut SM-ringetelle poikkeuksellinen, kun kaikki pääsarjatason ottelut ovat olleet katsottavissa suorana myös Nelonen Median Ruutu-palvelussa (Ruudusta SM-ringeten uusi koti). Nyt joulukuussa käynnistyvien jatkosarjojen myötä Ruudun ringettekattaus laajenee, kun SM-jatkosarjan lisäksi myös SM-karsintasarja siirtyy Ruutuun viiden joukkueen voimin. Näin ollen kaikkien SM-jatko- ja SM-karsintasarjajoukkueiden, paitsi Lapinlahden Luistin -89:n, kotiottelut tulevat yleisölle katsottaviksi. 

Aiemmasta uutisoinnista poiketen molemmat sarjat, SM-jatkosarja ja SM-karsintasarja, pysyvät loppukauden ajan maksuttomina Ruudussa. Jatkossakin otteluiden katsominen edellyttää ainoastaan ilmaisen Sanoma-tilin luomista. Molemman sarjan otteluita päivitetään parhaillaan alustalle.

Katso SM-jatkosarjan ja SM-karsintasarjan ottelut Ruudusta täältä

Ruudun yhteistyösopimus ei kata tällä kaudella Ykkössarjaa. Alkusarjan tavoin ykkössarjajoukkueet voivat halutessaan striimata kotiottelunsa valitsemalleen alustalle.